2011. február 14., hétfő

Ijedelem

Papa megint kórházban.

Ezúttal a cukra ment fel vészesen és már két napja próbálják lehozni (több kevesebb sikerrel). Tudom hogy öreg, de nem hagy nyugodni a gondolat hogy vajon akkor is itt tartanánk-e ha tavaly júniusban nem üti el a járdán egy városon belüli kanyart elnéző sofőr? Aki egyébként továbbra is külföldön dolgozik..? Nem értem, nincs valami olyan jogszabály hogyha valakit elgányoltál a járdán és a rendőrség/bíróság próbál az ügy végére jutni akkor nem mész el külföldre dolgozni? Ez csak az én csőrömet cseszi? Vagy most mindenáron bűnbakot keresek hogy miért ment fel úgy az a cukorszint?

Veszprémben látogatási tilalom van a kórházban. Senki nem tud semmit. Mama tudni véli hogy Papára nem figyelnek rendesen, pl se mosdatás, se borotválkozás, se rendesen evés. Én tudni vélem hogyha harminc betegre jut egy nővér akkor nem kap mindegyik lakó megfelelő ellátást. Csak ezzel is nehezen birkózok meg.


Sóhaj.

5 megjegyzés:

Chipmunk-19 írta...

küldjél neki sok-sok pozitív energiát.

Kiko írta...

Mielőbbi jobbulást nagypapádnak!!

Szerintem nem mindenáron bűnbakot keresel, teljesen jogos a felháborodásod. Hihetetlen, hogy még ennyi idő után sincs fejlemény az ügyben...
Ami a veszprémi kórházat illeti, sajnos az én tapasztalataim is nagymamádat támasztják alá. De nem szabad annyiban hagyni a dolgot, már ami az ellátást, és a kezeléseket illeti. Ahogy feloldották a látogatási tilalmat, ha tudtok, tegyétek szóvá akár a főorvosnak, akár a kezelőorvosnak és harcoljátok ki a rendes ellátást.
Sajnos maguktól nem fognak javulni és változtatni..

Thea írta...

Mielőbbi jobbulást kívánok a Nagypapádnak!

MuciFoci írta...

@Chipmunk: igyekszem!
@Kiko, Thea: Koszonom!

Ági írta...

Mielőbbi javulást a Nagypapádnak!