2010. december 22., szerda

Thea hívott 'játszani' és mivel épp félbehagytam a pakolást nincs jobb dolgom ezért inkább megírom az óhajaimat. A kívánságaimat. Ahogy nézem nincsen korlátozva a darabszám, de most így hirtelen csak pár dolog jut eszembe.

Elsőként az, hogy holnap reggel a gépem időben induljon (itt megalkuvó vagyok, két órás késésnél már megelégszem azzal is, hogy induljon), mert  - fontossági sorrend nélkül - rettenetesen vágyom rá, hogy az én hat hónapos terhes nővéremet lássam, körbetapogassam, megöleljem és próbáljam nem az első frászt hozni a Kis Bohócra az ujjongásommal. Természetesen mindenki hiányzik, mindenkit szeretnék a kebleimre ölelni (fúrni magam az ölelésükbe), jó lesz végre ismét kanalazni Tomival (és oktatni őt miközben vezet) és szeretném az otthoni állatállományt a koruknak megfelelően megdögönyözni. Eiko fájának leveleit csak megsimogatom gyengéden...

Itt talán érdemes megjegyezni, hogy Cicu valószínűleg udvariasan tűri majd ahogy a szőrét visszafele dörzsölöm és örömét azzal fejezi ki, hogy aktív berregés közepette hirtelen ledob magáról egy kilónyi szőrt. Maca el sem hiszi hogy valaki megint hozzányúlt, ezért az első három simogatást hagyja, amit követően én ismét bebizonyítom hogy a macska-reflexeim még mindig működnek és nem tudja fél mozdulattal kikapni a szememet a tokjából. Pogiról tudom hogy mindig elszörnyed hogy a nadrágomnak mennyire nincs hozzá illő szaga, és addig rajzolja a nyolcasokat a lábaim körül amíg én teljesen kiakadok hogy tiszta kutyaszőr lettem, majd megegyezünk egy kis pocisimiben és ha a kezem elhúzom, akkor Pogi a mancsával visszaigazítja.
Tomiéknál lakik Risa (állítólag úgy kell mondani, hogy Rísza, de mi a Tomival eleinte mindig Rambónak hívtuk a bokamagasságú fenevadat). Risát valószínűleg ismét megpróbálom majd csibészeltetni, és igyekszem nem infarktust hozni rá a gyengéd közeledésemmel. Legutóbb nem győzött menekülni előlem, de ő kicsi volt én meg állatok terén gyakorlott és sógornő legnagyobb döbbenetére a folyosón jól irányzott vetődéssel el is kaptam a kis szőrgombócot.

Más kívánság? Hmm... Hogy 2011-ben is tudjunk ha nem is annyit, de majdnem annyit utazni, mint idén. Hogy nyáron meleg legyen Londonban is. Hogy ne legyenek sztrájkok. Hogy kijöjjünk (úgy együtt mindenki) ebből a nyavalyás gazdasági válságból és az emberek kezdjenek egyenesbe jönni.

Hogy KisBohóc, Mogyoró és KisBarack épen, egészségesen és időben megszülessen és hogy anyukáiknak minden úgy alakuljon ahogy kell.

Haha, hogy amiket másoknak vettünk karácsonyi ajándékokat mindenkinek tetszen, jó legyen a méret és örüljenek neki!

Végezetül: ivókutakat arra a lehúzós Ferihegyre! (egyébként miért pont Ferihegy? Van a világban John Lennon, JF Kennedy, Frederic Chopin, stb, nekünk miért nincs elnevezve a repterünk senki után).

Ha valaki kedvet érez kifejteni a karácsonyi kívánság listáját, akkor kíváncsisággal elolvasom, de nem szeretném továbbítani. Mert úgyis tudjuk hogy nem azon múlik valaminek a sikere/sikertelensége hogy hány embernek továbbítottuk tovább.

Éljen a hóolvadás, jó éjszakát!

10 megjegyzés:

Thea írta...

Csodásan teljesítetted a 'feladatot'!
Mint mindig, remek kis szöveget rittyentettél ide seperc alatt!

Teljesüljenek a kívánságaid!!!
Jó utat!!!

Thea írta...

Talán már a reptéren vagy, vagy útban oda, esetleg már fel is szállt a gép...
Jó utat!

Gabi a kezdő konyhatündér írta...

Remelem sikeresen kiertel a repterre es mar utban vagy hazafele. Kellemes Unnepeket, jo pihenest! Erezd jol magad otthon!

Ági írta...

:)
Beletrafáltál megint :) Nagyon szeretem a bejegyzéseidet, még mindig!
Boldog karácsonyt!

PS: épp most akarják átkeresztelni Ferihegyet ... :)

Thea írta...

Drága!


Békés, áldott karácsonyt kívánok Neked és Kedves Szeretteidnek!

MuciFoci írta...

Oh, köszönöm szépen mindenkinek!

Nektek is viszont kívánok minden jót az ünnepekre és a vadi új 2011-es évre!

A gépem három óra késéssel indult meg Budapestre, ahol a (lehúzós) Ferihegy gondoskodott róla hogy ne tudjuk csak úgy sitty-sutty elhagyni a repteret, de erről majd egy külön bejegyzésben.

Karácsonyfa már áll, a csomagolást unom (de kész van), lassan megkezdjük az idei szezon karácsonyát. De úgy igaziból! :)

Dia írta...

Hogy beletrafáltál! Pont most röppent fel a hír, hogy jövőre Liszt Ferenc nevét kaphatja a repterünk.
Kellemes Ünnepeket!

JuditAu írta...

Remélem, hogy a kívánságaid mind teljesülnek! (oh, most látom, hogy a késés megvolt, és indult!) :)

Minden jót Nektek az Új Évre!

MuciFoci írta...

Tényleg?? Én csak támogatni tudom a Liszt nevet, az ő alakja sokfelé ismert! Köszi az infót! :)

Köszi Dia, neked is Judit és nektek is minden jót az új esztendőre!

Viki írta...

:) Mi mást is tudnék írni, már alig várom, hogy találkozzunk.:)