2010. december 19., vasárnap

Kismadárkák Útban A Fészek Felé

Az imént beszéltem Tomival, már Hegyeshalomnál álltak hogy autópálya matricát vegyenek.

Köszönöm mindenkinek a segítséget, a szállásfelajánlást, az útinformot, mindent!


Elmondásuk szerint miután elhagyták Nagy Britanniát, csupán az Alpok Aljánál volt havazás, de azon is probláma nélkül átjutottak.

Még egy kicsit várok aztán hazaszólok hogy melegíthetik a levest nekik.

Miközben magyarok ezrei ragadtak itt, azok, akik péntek este kijutottak még Heathrowra és becsekkolás után törölték járatukat, most szorongva várnak. A British Airwayst nem lehet elérni telefonon, interneten 'hiba' miatt nem tudják áttenni a jegyüket későbbi járatra. A csomagjukat a BA nem adja vissza, mert állítólag 13000 bőrönd van valahol a kifutópálya szélén konténerekben, hóolvadásra várva.

Szégyen hogy mi megy itt, mindössze NYOLC centiméter hó után.





*** Utazók végül harminc óra utazás után magyar idő szerint este hatra megérkeztek Veszprémbe. Épen, egyben, fáradtan. Hurrá! ***

2 megjegyzés:

Kiko írta...

Hát nem semmi tortúra lehetett ez az egész! Most olvastam csak ezeket a hóhelyzetes bejegyzéseidet, remélem, mostanra már épségben hazaértek Tomiék. Kemény nyolc centiméter hó és megáll az élet, hihetetlen... Ezzel van tele a híradó is. Te még csak ezután készülsz hazautazni? Drukkolok, hogy gond nélkül sikerüljön! Az előbb az időjárás jelentésben Európa szerte felmelegedést jósoltak a következő napokra, így hátha javul a helyzet. Reméljük a legjobbakat!

Thea írta...

Jó, hogy írtad: mindenki épen megérkezett!
Örülök! :-)