2011. március 1., kedd

Ebben A Hónapban Nagynéni Lesz

Elviekben 17-én, de addig nem biztos hogy vár a kislány!



Legnagyobb sajnálatomra a leendő szülők úgy döntöttek, hogy majd csak a bébi érkezte után kap hírt a család, a kórházba induláskor nem üzennek. Először megértően bólogattam, aztán leesett hogy végülis lemaradok az egész igazánizgulási szakaszról, de olybá tűnik, hogy a döntés végleges és akárhogy kepesztek is, el kell fogadjam, viszont akkor sem esik jól.

Egyelőre annyit tudok hogy a kismama szépen lassan elkezdett testileg előkészülődni (aki már szült az tudja, aki még nem annak elég is ennyi info), és a védőnő/orvos/asszisztens egyöntetűen bólogat, hogy egy hetet még jó lenne ha bent maradna, de azért ne lepődjön meg se az anyuka se az apuka ha elindul a mandula.


Jujj, de izgi!

3 megjegyzés:

Thea írta...

Bizony, izgi!
Alig várom a fejleményeket!

Ditke írta...

De gondolj bele, kórházba induláskor köremail-körsms hogy most aztán hajrá (mindez mondjuk hajal 2-kor), aztán 3-kör köremail-körsms hogy bocs, téves riasztás, a doki azt mondta ez még nem az.
Persze amikor már a doki is rábólint a dologra és élesben zajlanak az események, akkor már üzenhetne...
Írj ha kibújt a Bohóc!

MuciFoci írta...

Mivel nem szültem még, nem tudom hogy mikor van téves riasztás...

Nehéz ezt elmagyarázni, mert az otthoniak másnap autóba ülnek (gondolom) és bemennek meglátogatni a Bohócot. Viszont én nem megyek haza, csak húsvétkor (mert úgy gondolom először a családnak kell összeszoknia, nem pedig a látogatóknak), tehát eleve a távolság miatt ki vagyok zárva az egészből.

Legalábbis így érzem, főleg hogy bármikor jöhet a kis csöppség!

Mindenképpen tudósítok a fejleményekről!