2011. március 2., szerda

Eseménytelenség

Nincs előrelépés semmilyen ügyben sem.

Se unokahugi, se tavasz, se hétvége, de még fürdőszoba javítás se. Tegnap este megrendezték az elmaradt Chelsea - Manchester meccset (amit a hó miatt kellett eltörölni), úgyhogy mikor máskor lenne valami gebasz a metróközlekedéssel, mint amikor több tízezer szurkoló igyekszik kimenni a stadionba? Hosszú, hosszú évekig vártam a 2012-es Olimpia közeledtét, de egyre inkább elbizonytalanodok. Ha ez történik egy meccsnél, mi lesz amikor egyszerre lesz itt tenisz, úszás, foci, és egyebek?

2011 március 1, Notting Hill metróállomás
Azért különösebb probléma nélkül hazajutottam, de mindig elmélázok azon, hogy egyes emberek miért érzik attól jobban magukat hogy egy alacsony nőre támaszkodnak, tapossák a lábát és állandóan belekönyökölnek a nyakába? Miért nem kekeckednek egy hústoronnyal, olyan kíváncsian nézném ahogy egy két méteres izompacsirtának a veséjét pengetnék...

Ma reggel észrevettem hogy elkezdtek nyílni a nárciszok. Nem tudom miért pont most, amikor olyan hideg van amúgy is... meg persze a nap is csak az időjárás előrejelzés oldalakon süt! Ezúton köszönöm a mókusnak, hogy jelenlétével emelte a kép minőségét!


Közben visszaírtak egy blog-gyűjtő oldalról hogy a blogom bekerült a listájukra. http://blogok.org/szemelyes/mucifoci/ Itt lehet klikkelni és értékelni. Azért csak gyengéden. Elég törékeny vagyok mostanság...


4 megjegyzés:

kovtama írta...

De jó neked, ha hideg is van, de legalább már látsz kint igazi virágot, igazi mókussal. Itt meg van vagy 5-10cm hó, ami ma délután leesett:( Sose lesz tavasz, én ettől már beteg leszek. 38 fokos lázam lett a munkahelyen.

Vaszilisza írta...

cuki a mókusod :)

MuciFoci írta...

Jobbulast Kovtama! Nalad biztos hogy a stressz tette be a kaput, remelem hamar kijossz belole!

Koszi Vaszilisza! :D Ma reggel nem volt ott... Egyebkent tobben laknak ezen a tisztason (vagy minek illik hivni az emeletes hazak kozott rejlo zold teruletet), legalabb 6-an szoktak kergetozni. Nemsokara jonnek a kismokusok (olyan aprilis-majus kornyeken szoktak lejonni a feszekbol) es van hogy a labunk mellett szaladnak el ahogy kergetik egymast! Mogyoroert persze megallnak... :)

kovtama írta...

Most nem hiszed el!!! Ma reggel mikor mentünk a gyerekkel egy mókus állt az útszélén:):) A mókusok amugy a telet végig alusszák nem? Ha ez a mókus már nem volt álmos, lehet nemsokára jön a tavasz.:)