2011. július 21., csütörtök

The Show Must Go On - Fejlemény az X Faktor 2011-ben

Titokzatos versenyzőnket sajnos nem válogatták be a televíziós 25 énekes közé. Az utolsó előtti körben csúszott ki.

Úgyhogy mindenféle gonoszkodás nélkül:
  • az X Faktorra jelentkezőket állítólag több mint 8 órán át várakoztatták az épület előtt. Órákig örültek az érkező helikoptereknek, és mutogatták az X-eket. Aki sorban állt a meghallgatásra, azt nem engedték el vécére. Nem sorszám alapján hívták be őket, ha valaki nem bírta és elment pisilni, akkor az újra állhatott be a sor végére. Ismétlem, több, mint 8 órán át.
  • az X Faktor azon sikeres versenyzőit, akik bekerültek az utolsó párszázba, több órán át buszoztatták fel-alá Budapesten. A buszban ülőknek nem szóltak hogy mi vár rájuk, állítólag sem enni, sem inni, sem vécére menni nem volt lehetőségük. Mindezt azért, hogy kamerával rögzítsék hogy a pályázók hogyan buszozgatnak.

A fentiek alapján elmondható, hogy az X faktor
  • leszarja a környezetet (helif****ingkopter?! Buszozás órákig?!)
  • tudatosan csorbítja a lelkes versenyzők emberiségi jogait


Persze ez mind csak pletyka, semmire sincsen bizonyítékom, de azért örülnék, ha a show szervezői és a versenyzők be tudnák bizonyítani hogy nem így történt. Én lennék a legboldogabb, de úgy gondolom, még ezt a pletykát sem árt megfontolni a jövőben indulni szándékozóknak!

Mucifoci óriási patáliát csapott volna, ha nem engedik pisilni menni, vagy éppen innivalót venni. Még az sem érdekelte volna, ha aláirattak volna vele egy tesséklássék szerződést ami titoktartásra kötelezi (amiből mondjuk másolatot sem kapott volna).

4 megjegyzés:

orsi írta...

sóbiznisz...

kovtama írta...

hát ja, itt az ember csak egy tárgy. és a tárgyként kezelt emberből jól megszedik magukat a tv-sek. aztán ha jól alakítja a további dolgokat a bejutott, akkor talán neki is csurran, cseppen.

Névtelen írta...

Én azt is hallottam hogy az előző nyertes (Vastag Csabi) gyomra kikészült a reklámkajától, amit ennie kellett folyamatosan. Sajnálom hogy az én versenyzőm nem jutott tovább hogy mindezt legalább saját maga felfedezze, de akkor is, hogy lehet az hogy embereket így kihasználnak? Döbbenetes. Muci

Dia írta...

Ez igen! SZép lehetett...