2012. július 27., péntek

Az Olimpiai helyzet fokozódik

Idézet a BBC news oldaláról:

Három, Newcastle Olimpiai helyszínen dolgozó embert letartóztattak bevándorlási vétségek gyanújával.

Nem elég hogy illegális bevándorló valaki, de még van orcája elmenni dolgozni egy Olimpiára? Ezen már tényleg csak nevetni tudok, hát ide jut a bürokratizmus? Annyi paprírt kérnek mindenhonnan mindenre hogy véletlenül kimarad egy aprócska dolog, mint mondjuk az útlevél leellenőrzése.

Persze lehet hogy az egész egy fatális tévedés és a dolgozók mehetnek vissza a munkahelyükre hamarosan. De azért mégis, elgondolkoztató. Pár napja egy 11 éves kisfiú egészen Rómáig jutott ellenőrzés nélkül, a kissrác meglépett anyukája mellől, kigyalogolt a  manchesteri reptérre és ott 5 biztonsági pontot megúszva feljutott az első gépre ahova a lába vetette. Már félúton voltak amikor a többi utas elkezdte keresni a szüleit, és a pironkodó kapitány kénytelen volt jelenteni a potyautast. Liam még külföldön sem járt sosem, most is csak bánatában ment világgá egy rosszul sikerült úszásóra miatt.

Nohiszen.

Egyébként az eddigi három napos jó időt most mosta le épp az eső, a páratartalom akkora hogy szinte öntisztítók vagyunk.


Marble Arch 2012 Július 26 (felhívom a figyelmet, hogy a szökőkútban labdáznak a srácok)

Ma pedig ez a látvány tárul elénk:

Marble Arch 2012 Július 27, háttérben egy Olimpiai VIPeket fuvarozó BMW

Nincsenek megjegyzések: