2012. április 2., hétfő

Hírek

  1. Schmitt Pali lemondott (kb olyan ütemben ahogy a négyes metró épül)
  2. Johi lefutotta a Tel Avivi maratont. Ott nem tudok neki gratulálni, mert a hülye captcha-kat nem tudom elolvasni (pedig nem is vagyok robot!). Úgyhogy itt dícsérem meg a felsőjét is, mert egyből leesett ám, hogy egyrészt saját logót tervezett rá, másrészt pedig kiszúrtam, hogy az idei Pantone Szín képezi az alapját! Négy és fél óra alatt lefutotta, ez fantasztikus! Gratulálok, és büszke vagyok rá, hogy mindössze egyetlen görccsel futotta le, és a felkészüléséből is látszik hogy a táplálkozás is mennyire fontos egy hosszútáv futó életében. Még sok ilyen szép, vagy szebb Maratont, Johi! (remélem, egyszer majd látja is hogy én így örülök neki) (és azt is remélem hogy nálam nincs captcha, mert tudtommal levettem)
  3. A múlt heti ügyvédes dráma vége az lett, hogy megígérték hogy többet nem fordul elő hogy nem kommunikálnak velem rendesen. Majd még aznap, vagy másnap feladták az elsődleges szerződést amiről elfelejtettek szólni (és ami csupa egy oldalas fénymásolat, vagyis emailben is el lehetett volna küldeni)
  4. A blogom fényképtára betelt. Nem tudok hozzálinkelni egy másik picasa albumot. Most már kénytelen vagyok extra tárhelyet venni, úgyhogy ha valaki nem mondja meg hogy hogyan tudok két picasa albumot csatlakoztatni egy bloghoz, akkor kénytelen leszek magamat professzionális bloggerinának titulálni. (vicces, de azért tetszik. Elhivatottságot - meg fotódömpinget - suttog)
  5. Múlt héten a lakásbeszámoló a Népszabadság oldalán kb 300 olvasót vonzott. A teljes cikket Veronikánál elolvashatod, a Nem Art Decor hasábjain.
  6. Alakul a terv a nyárra. Annyit már tudok, hogy Kefalónia továbbra is esélyes. Azt már meséltem, hogy lelkes pont gyűjtő vagyok, de most még lelkesebb, hogy tudom hogy ezekkel a pontokkal mennyit meg lehet spórolni. Teljes áron nem lenne Kefalónia (se). A jó hír, hogy az egyik kedvenc nyaralásos weboldalam bevezetett egy új keresőt, vagyis csak be kell állítanom hogy mikor mennyit akarok költeni, hova akarok menni, körülbelül mikor, és segít nekem megtalálni a legolcsóbb opciókat. Hamarosan elmerülök az ajánlatokban, és képzeletben ena tzatziki-t rendelek parakalo!
  7. Új hónap kezdődött és az asztali naptáramon is új az inspirációs idézet. Anita Roddick, a Body Shop alapítója  mondta egyszer:
There is no scientific answer for success. You can't define it. You've simply got to live it and do it.
Nincsen tudományos magyarázat a sikerre. Nem lehet meghatározni. Egyszerűen csak meg kell élned, és csinálnod.
Próbálom...

4 megjegyzés:

Christine írta...

Esetleg úgy tudnád kicselezni a fényképtáras dolgot ha kreálsz magadnak egy új cimmel (és a hozzá tartozo picasa albummal)egy új személyiséget és hozzáadod a szerzőkhöz. Ez úgy festene mintha ketten irnátok a blogot. És az új Nick-nek lenne egy szép üres két gigás picasa tárhelye. :-)

superhappyjohi írta...

Nagyon koszonom a gratulaciot! :)) beszamolo keszul.. :)

Chipmunk-19 írta...

Nagyon cuki volt, ahogy Johinak gratuláltál :-) a picasas albumot sajnos nem tudom...

orsi írta...

Éljen a profizmus!! :)))
Valahogy oldd meg (Donald had a farm.. :D), mert nemsoká csomó fotót kell feltöltened a lakberendezési tervekkel!