2011. június 3., péntek

No Comment, grrrr

A blogspot most már lassan két hete próbál rájönni hogy miért nem működik a hozzászólás funkció.

Pedig én úgy meg akartam dícsérni Tracey pavlova sütijét. Akartam írni Zsebibaby-nek, hogy ott is gratulálok Zsombihoz. Chipmunknak pár vígasztaló szót, Theának meg legalább egy hónapja adós vagyok egy visszajelzéssel az Ostoros rétest illetően (igen, tényleg szívtam vele, tényleg szidtalak, de a végén a második adagra már szuperül összejött és mindenki agyondícsérte), Álomtej és kollegáinál folyamatosan zajlik az élet, plusz Kovtama egyik bejegyzése miatt írtam egy e-mailt Patricia Atkinsonnak, a Clos d'Yvigne szőlőskert tulajdonosának és A Szőlőkirálynő című könyv szerzőjének, hogy ugyan már mesélje el, hogy hol lehet megvenni a könyvből készült filmet valahol. Az írónő asszisztense válaszolt is, örült a megkeresésnek, de film eddig nem készült, noha Patricia nagyon örülne ennek. (Visszaírtam, hogy köszi, és bocsi hogy ciki voltam). Továbbá köszi a könyvajánlásokat, a végén még én is ajánlok pár könyvet ami ideális nyárra.

Sssatöbbi, sssatöbbi, sssatöbbi. Jó lenne már ha rendben lenne a kommentelősdi, mert hiányzik. Olyan mintha nem olvasnám többé az ismerőseim irományait, pedig ez nem is így van. Azért remélem hogy ez a bejegyzés most tisztáz pár dolgot... és hogy a címzettek meg is találják ezt a bejegyzést...

6 megjegyzés:

kovtama írta...

Hú most nem mondod?? Istibizi a könyv ajánlónál ott van, hogy élettörténetéből nagy sikerű film készült.:(:( Én meg keresem összevissza, hogy megtaláljam és kiderül, hogy nincs is???? Most komoly? Süllyedek. Bár mentségemre legyen írva, tényleg nem saját fejből találtam ki. Én is átverve érzem magam.:(

Thea írta...

Tényleg hiányoltalak, de azt gondoltam, van jobb dolgod is, hiszen itt sem nagyon adtál hírt Magadról!

Örülök, hogy ízlett!
De hallod! Nem is sejtettem, hogy nem a felszedett "ostoros-kilók" miatt fogtok szidni, hanem azért, mert még egy receptet sem tudtam érthetően leírni! :-)

Remélem, most már hamar megoldódik a komment-mizéria!

MuciFoci írta...

Thea, a recepttel voltak problemak, annyi kalacsot nem tudok megenni hogy ott helyben elhizzak tole... :)))

Lehet higy az eletebol van film akkor, de a szolokiralynorol biztos nincs.. :D

kovtama írta...

Hát lehet. Azt se találom. De az élettörténete pont az lenne, hogy született, férj, élet, aztán irány Franciaország, szőlővásárlás, bor készítés és boldog élet mig meg nem hal. Ezek nem tudják mi az élettörténet szerintem.:):):)

Sweety írta...

Hú, várom milyen könyveket ajánlasz nyárra. Szeretnék rendelni valami könnyed olvasnivalót, ami kikapcsol. :)

orsi írta...

OK, akkor nem én voltam ennyire béna,hanem tényleg nem működött a hozzászólás :D