2011. május 27., péntek

Az X Faktor

Persze, igen, tudjuk.

Még nagyon az elején vagyunk. A tévé még nem is adja. De azt már lehet tudni, hogy Titokzatos Versenyzőnk ismét tovább jutott egy körön, és a következő kör már sokkal fontosabb. Úgy is mondhatjuk, hogy a legelső, több ezer jelentkezővel tartott válogatáson továbbjutott pár ezerrel, és most megint tovább jutott nem tudom hány száz versenyzővel.

Sosem néztem az X faktort (mert azután indult hogy kijöttem), de most lehet hogy többet fogok írni erről. Aztán ki tudja, a végén még sikerül egy interjúra is lecsapnom. Vagy valami hasonlóra. Titokzatos Versenyzőnk kilétét nem árulhatom el egyelőre, de amikor a televíziós szereplésre is sor kerül, az alábbi általam magyarra fordított dalszöveggel ismerhetitek fel, és szurkolhattok neki (meg szavazhattok is rá állítólag). Ezennel vállalom, hogy a dal eredeti írója jól elfenekeljen amiért nem adok neki kreditet itt helyben, de amennyiben erre kerül a sor, akkor lesz szíves alá is írni, és szeretném, ha közös képek is készülnének! Addig is gratulálunk, hogy eddig is eljutott (mármint a Titokzatos Versenyző!),  és kívánjuk hogy az egész ország megismerje és beismerje hogy neki aztán igazán megvan az IKSZ FAKTORJA!!!!
Édes, elég az utcából
'megyek, hol fények és a város összeérnek,
Egy vörös gitárral, ami lángol,
Vágyakozás.

Gyertyaként ég a szobámban
Én meg mint a tű, tű a kanálban
A pult felett mint egy fegyver
Ami hamarosan mindenkinek lett
És a láz, amikor vele vagyok
Vágyakozás, vágyakozás

2 megjegyzés:

Kiko írta...

Hajrá Titokzatos Versenyző! :) Én ígérem, szurkolni fogok Neki majd. Remélem, hogy fel is ismerem a dalszöveg alapján, hogy ő a Mucifoci-féle "Titokzatos Versenyző", mert az ugye hasznos a drukkoláshoz :)

orsi írta...

Pont ma jutott eszembe, hogy mi lehet vele, hol tart! De izgi!!!