2011. március 4., péntek

Végre Péntek!



Ez a hét is elment. Egy héttel közelebb a tavaszhoz, a nyárhoz, a strandhoz, a napozáshoz. Tegnap láttam Timinél orchideás képeket és gondoltam, én is megmutatom hogy az irodában éppen milyen színű van. Érdekes hogy az orchideáknak fantasztikus színe van, de illata sosincs! Jó hétvégét azoknak akik nem dolgoznak és kitartást azoknak akiknek igen! Vajon megszületik-e az unokahúgom  a következő egy héten belül...?

3 megjegyzés:

Sweety írta...

Sajnos az én orchideáim nem maradtak meg a lakásban, nem tetszett nekik a változó hőmérséklet. Máshol viszont mindig csodálom őket, gyönyörűek...:)

Kiko írta...

Milyen szép kis orchideád van az irodában! :) Nekem is van itthon egy jó pár darab és már karácsony óta virágoznak (ők szeretik ezt a lakást) és tényleg nincs illatuk... én meg mindig nézek nagy szemekkel, amikor valaki azt mondja, hogy illatos az orchidea. Hát én még illatos fajtával nem találkoztam :)

Nagy drukk unokahúgodnak a kibújáshoz!!! De izgi lehet.. :)
Nektek pedig jó hétvégét!

MuciFoci írta...

Elarulok egy titkot: nem az en orchideam! :) viszont envalasztottam ki a viragost aki hat hetente lecsereli oket, igy mindig mas szinuek vannak, nagyon szepek!