2011. február 8., kedd

Kiváló Hétnek Ígérkezik Ez A Mostani...

Abból tudod, hogy jó heted lesz, ha ilyen vagy hasonló dolgok történnek veled:
  • Munkába menet észreveszed hogy a nárciszok nemcsak a zöld száraikat, de már a virágot rejtő csomagolásukat is mutogatják
  • Reggel tízkor munkában összeveszel az egyik (feletted álló) öntelt hülyével kollégával, mert megpróbálod neki elmagyarázni, hogy az ő személyes postáját legalább csomagolja be, mielőtt neked adná postázásra. Összeveszés lényege lehet bármi, de kifejezetten jót tesz a vérnyomásnak, ha az említett kolléga azzal 'zárja' a vitát hogy kuss, ez a munkád, benne van a szerződésedben. (Nem, nincs benne, bárhogy is facsarjuk)
  • Eszel egy körtét és az alja felé, amikor gondosan körberágtad a csumáját, egyszerre próbálsz gépelni egy e-mailt és a következő harapásnál az orrodba dugod a körtét (fuj!)
  • Felnézel az előtted heverő kupacnyi elvégezendő feladatodból és látod hogy már fél öt (mehetsz bélyegezni a személyes postát). Plusz löketet ad amikor észreveszed, hogy egész nap egy marék szőlőt, egy félig megevett (orrba feldugott) körtét, egy marék szárított gyümit meg egy marék magot ettél ÉS a marék jelen esetben a saját markod és nem valakié akinek tulajdonképpen két és félszer akkora kezed van mint neked
  • Hazaindulván a metróban kejfeljancsit játszol, mert vagy térdhajlaton csapnak egy táskával, vagy a copfodat bólintják meg egy könyökkel.
  • Otthonba érkezvén még mindig érzel késztetést elmenni konditerembe, ott 10 perc kemény munkával leparkolsz két autó közé, miközben néznek más autósok ÉS tudod hogy mértanilag képtelenség ennél jobban átlósan beállni
  • Mindenféle fájdalom nélkül elvégzed az edzést, hazaérsz, leparkolsz (ezúttal egyenesen, másra nem is lenne hely), majd a lakásba lépvén férjed informál hogy nem ette meg az utolsó falat csokis dán kuglófot, úgyhogy tejszínhab mögé bújtatva el is nyammogod elégedetten.
Plusz Egy:
 Délután fél ötkor még simán világos volt.


Gerakas, Zakynthos, 2008 Július - A Caretta Caretta teknősök tojásai ilyentájt kelnek ki. Hogy a kicsiket megóvják, ilyen kosarakkal jelzik hogy hova nem szabad lépni. Ennek semmi köze az egész bejegyzésemhez, de ki az aki ne akarna nyaralás ilyen-olyan formájáról ábrándozni kicsit?


Nincsenek megjegyzések: