2010. október 29., péntek

Gyűjtünk, Gyűjtünk, Gyűjtögetünk... II.

Kolléga 3 elfelejtette behozni a ruhákat és mivel jövő héten szabadságon lesz, ezért valószínűleg lemaradtunk az ő hozzájárulásáról. Egyetlen remény, ha szombaton behozza és leteszi az asztalom mellé. Jólesne, de tisztában vagyok vele hogy az emberek agya hogy jár utazás előtt, így elég kicsi esélyt látok rá.

Kolléga 5 viszont elnézést kért hogy nem hozta be ma, de hétfőre megígérte hogy leszállítja az adományokat.

Ismerős felajánlotta, hogy segít a holmikat eljuttatni Fulhambe szombaton. Sőt, felajánlott hozzájárulást is!

Úgy látszik van értelme, hogy a friss posztot megosztom a facebookon és az iwiwen: egy ismerős jelezte, hogy szeretne beszállni a kezdeményezésbe.

1 megjegyzés:

Kiko írta...

De jó! Nagyon rendesek a kollégáid!

Fulhamből hogyan juttatjátok majd el az adományokat haza, Magyarországra?

Hétvégén voltunk pont otthon, és autós ügyek miatt Ajkára is el kellett mennünk... hát nagyon a hideg futkosott a hátamon arrafelé. Szinte minden második autó alja vörös, hiába nem mentünk el közvetlenül a katasztrófa helyszíne mellett, még a vonzáskörzetében is nagyon érződik a dolog. Néhány ottani emberrel beszéltünk, akik kint voltak Devecserben és Kolontáron segíteni, de már ők is félnek. Az egyik konkrétan azt mondta, hogy nem megy vissza már segíteni, mert van még 3 gyereke, akiket fel kell nevelnie. Szóval el lehet képzelni az ottani hangulatot... :(